Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie z automatyczną kompensacją temperatury.
- zakres pomiarowy: 0…14 pH
- możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
- zbiornik z żelem do przechowywania elektrody
- możliwość samodzielnej kalibracji w 1, 2 lub 3 punktach
Dane techniczne
Elektroda pH
– zakres pomiarowy: 0…14 pH
– dokładność: ±0,02 pH
– rozdzielczość: 0,01 pH
Pomiar temperatury – NTC:
– zakres pomiarowy: 0…+60 °C (krótkotrwałe do +80 °C)
– dokładność: ±0,4 °C
– rozdzielczość: 0,1 °C
Dane ogólne:
– wymiary: 145 x 38 x 167 mm
– temperatura pracy: 0…+50 °C
– temperatura składowania: -20…+70 °C
– typ baterii: 4x baterie guzikowe LR44
– żywotność baterii: 80 godz. (Auto Off 10 Min)
– wyświetlacz: LCD, 2-liniowy
– waga: 135 g